Версія для друку
Вівторок, 22 травня 2018 08:27

Працівники Луцького міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Волинській області здійснюють позапланові перевірки об’єктів

На виконання протокольного рішення за результатами засідання Кабінету Міністрів України від 28 березня 2018 р. № 11 та наказу ДСНС № 202 від 29.03.2018 р. проводяться перевірки торгівельно-розважальних закладів, загальноосвітніх та дошкільних дитячих закладів і закладів охорони здоров’я зі стаціонарним лікуванням.

Основним завданням даних заходів є забезпечення належного протипожежного стану на вище зазначених об’єктах.

Під час перевірки особливу увагу звертають на чинники, що можуть негативно вплинути на протипожежний стан об’єктів, а саме: наявність та стан автоматичної пожежної сигналізації, зовнішнього та внутрішнього водопостачання, електромереж та електроживлення, під’їзні шляхи до будівель і споруд, відповідність нормативним вимогам шляхів евакуації, наявність первинних засобів пожежогасіння та їхній стан тощо.

Також під час перевірок співробітники У ДСНС в області проводять тренінги, практичні заняття щодо дій персоналу в разі виникнення пожежі або іншої надзвичайної ситуації та навчають дітей і дорослих правилам пожежної безпеки.

Керівництво Луцького міськрайонного відділу Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області звертаються до керівників даних закладів з проханням дотримуватись правил пожежної безпеки, адже

Будьте обережні з вогнем!

У разі пожежі телефонуйте за номером «101»

Луцький МРВ У ДСНС

України у Волинській області

Переглядів 999