Версія для друку
Неділя, 20 червня 2021 09:08

Шановні медичні працівники Луцького району — лікарі, фельдшери, медсестри, ветерани охорони здоров’я!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята — Дня медичного працівника, і дозвольте подякувати вам за щоденну виснажливу працю — невпинну боротьбу за  здоров’я та життя кожного жителя Луцького району.

Знання, вміння і досвід, дбайливість та чуйність лікарів і всіх медичних працівників – це безцінне надбання громади району. І сьогодні, коли галузь змінюється та реформується, ми як ніколи відчуваємо ваш високій  професіоналізм,  відповідальність, гуманність, сміливість і здатність до ризику.

Тому приємно усвідомлювати, що медичні заклади району, навіть в непростих умовах сьогодення, працюють якісно, не знижують обсягів і якості медичної допомоги, впроваджують нові методики лікування й профілактики захворювань.

Від усього серця вітаю вас з професійним святом, бажаю вам міцного здоров’я, успіхів у вашій благородній справі, наснаги, достатку та гарного настрою. Нехай усе, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею!

Нехай ваша праця збагачується новим досвідом та добрими справами, а кожен прожитий день сповнюється гордістю за обрану професію, шаною і повагою вдячних жителів нашого району.

Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю! Із святом вас!

Щастя вам і добра!

З повагою 

Голова Луцької районної 

державної адміністрації 

Володимир Кец 

Переглядів 454