Версія для друку
Вівторок, 01 червня 2021 11:55

ВГО "Об'єднання дружин і матерів бійців учасників АТО" розпочинає новий напрямок допомоги та підтримки родин військовослужбовців

ВГО ”Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО” за підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва Німецького фонду Маршала (США) розпочинає Проєкт „Жіночі групи взаємодопомоги на передовій боротьби з  COVID -19” для жінок з родин ветеранів та загиблих учасників АТО/ООС Донецької, Запорізької, Миколаївської, Волинської областей.

Метою прєкту є пом’якшення наслідків епідемії COVID -19 шляхом всебічної, адресної підтримки жінок ветеранської спільноти.

У рамках проєкту жінки залучатимуться до участі у зустрічах груп взаємодопомоги, як в якості лідерок даних груп, так і їх учасниць.

Для лідерок груп пропонується: безкоштовне навчання, під час якого вони дізнаються все про роботу груп, методи захисту прав та підтримки, про принцип допомоги „рівний –рівному”, про ефективну роботу з владою, про те, як результативно вирішити проблеми як окремої учасниці групи, так і спільноти загалом та безліч іншої корисної інформації.

 Для учасниць груп пропонується:

  • Комплексна адресна підтримка та допомога;
  • Психологічна допомога, як професійна, так і за принципом „рівний –рівному”;
  • Юридичні консультації, за потреби допомога в оформленні документів;
  • Гуманітарна допомога;
  • Інформування щодо діючих програм та заходів, щодо наявних для них можливостей та участь у заходах організації.

Жінок, які б хотіли скористатись вигодами Проєкту (в якості лідерки,в якості учасниці групи), просимо надсилати свої дані на пошту  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або заповнити анкету за посиланням!

Переглядів 628