Версія для друку
П'ятниця, 30 квітня 2021 08:33

Щиро вітаємо особовий склад і ветеранів Державної прикордонної служби України з професійним святом – Днем прикордонника.

Вартові державних рубежів завжди були у великій повазі і шані в українського народу. Прикордонні війська стали важливою ланкою в системі зміцнення національної безпеки, захисту політичних, економічних і військових інтересів незалежної України.

   Відвагу, мужність і бойове братерство ви демонструєте щодня, щогодини, щомиті, інколи віддаючи найдорожче - своє життя, особливо в час військової агресії з боку Російської Федерації. Впевнені, що українські прикордонники й надалі вірно служитимуть інтересам України та її громадян, з честю примножуватимуть славні традиції старшого покоління.

   Цього святкового дня хочемо висловити глибоку вдячність ветеранам прикордонної служби та усім тим, хто нині сумлінно і самовіддано виконує професійний обов’язок – стояти на сторожі державних кордонів України, оберігати територіальну цілісність та незалежність нашої держави.

Так, за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, вагомий внесок у забезпечення надійної охорони державного кордону України та з нагоди Дня прикордонника Луцька районна державна адміністрація передала охоронцям державного кордону, Луцькому прикордонному загону (військова частина 9971) Почесні грамоти райдержадміністрації.

Бажаємо вам і вашим сім’ям міцного здоров’я, щастя, життєвих гараздів, родинного миру і спокою. Нехай любов до України й людська шана надихають вас на нові звершення у вашій нелегкій, але почесній службі українському народові.

З повагою голова райдержадміністрації Володимир Кец

Переглядів 600