Версія для друку
Вівторок, 20 квітня 2021 15:34

24, 25 та 28 квітня на Новому ринку відбудуться передвеликодні ярмарки

Підприємці та представники підприємств - виробників продукції, якою традиційно наповнюємо великодній кошик запропонували Луцькій міській раді провести передвеликодні ярмарки, щоб мешканці громади та навколишніх населених пунктів Луцького району мали можливість до свята придбати якісну продукцію за доступними цінами.

Луцька міська рада підтримала цю ідею. Тому 24, 25 та 28 квітня такі ярмарки пройдуть на території Нового ринку на вулиці Окружній.

Щоб усі охочі могли безперешкодно дістатися до ярмарку, містом безкоштовно курсуватимуть великогабаритні комфортабельні автобуси, які відправлятимуться з площі перед Центральним ринком й їхатимуть до Нового.

Разом з цим буде переглянуто міські маршрути, про що уже говорили нещодавно під час зустрічі з міськими перевізниками.

Також у міській раді працюють над тим, щоб спрямувати туди й приміські маршрути, тому звернулись до голови Волинської облдержадміністрації Юрія Погуляйка з проханням розглянути можливість внесення змін в схеми руху приміських автобусних маршрутів Львівського, Володимирського, Дубнівського, Рівненського та Ківерцівського напрямків в частині заїзду на Новий ринок. Таке рішення дало б можливість зручно довозити сільськогосподарську продукцію мешканцям сіл на ринок.

За матеріалами відділу інформаційної роботи Луцької міської ради

Переглядів 483