Версія для друку
Четвер, 25 березня 2021 08:56

Сьогодні в Україні відзначають професійне свято працівники Служби безпеки України, які гідно забезпечують безпеку та спокій у державі.

Служба безпеки – це надійний щит країни, завдання якого – захищати державний суверенітет і конституційний лад держави, оберігати людей та суспільний спокій. Працівники Служби безпеки України є зразком гідності й відданості своєму народові й надалі з честю виконуватимуть покладені на них обов’язки з дотриманням принципів законності та справедливості, забезпечуючи територіальну цілісність і суверенітет України.

Щоденне сумлінне й самовіддане виконання працівниками Служби безпеки України конституційного обов’язку здійснює значний внесок у зміцнення національної безпеки, захист політичних, економічних і військових інтересів держави. Своїм високим професіоналізмом, мужністю і відвагою заслужили вдячність і пошану українського народу. Адже забезпечення миру і злагоди в суспільстві – найважливіша мета вашої служби.

З нагоди професійного свята бажаємо всім військовослужбовцям, працівникам і ветеранам Служби безпеки України міцного здоров’я, благополуччя, натхнення, пошани і нових професійних успіхів. 

Переглядів 574