Версія для друку
П'ятниця, 02 жовтня 2020 10:20

Шановні освітяни прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята - Дня працівників освіти!

День працівників освіти – свято тих, хто завоював в нашому суспільстві заслужену повагу і вдячність, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.

У цей день кожний з нас, якого б віку і суспільного становища він не досяг, з особливою теплотою і любов'ю згадує рідну школу. Згадує свого вчителя – того, хто запалив іскорку знань.

Велика вдячність і шана Вам за гуманну і благородну справу – виховання підростаючого покоління. Ви – справжні майстри своєї справи, які вкладають частинку душі в учнів, закладають ті цінності та світоглядні орієнтири, які уже в недалекому майбутньому визначатимуть долю нашої держави. Ви формуєте нове покоління громадян нашої країни.

В день Вашого професійного свята бажаю Вам, шановні освітяни, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги, натхнення вам, мудрості і терпіння в нелегкій справі навчання та виховання підростаючого покоління.

Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі.

Голова районної

 державної адміністрації

Володимир Кец

Переглядів 906