Версія для друку
Понеділок, 23 квітня 2018 16:45

Перший тур Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»

     Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19 вересня 2007 року №1152 «Про проведення  щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець», за підтримки міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби, у другій декаді квітня 2018 року було проведено перший тур Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець». Конкурс проводився серед державних  службовців,  відповідно до їх організаційно-правового статусу в номінаціях «Кращий керівник» та «Кращий спеціаліст», серед працівників апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації.     

    В І-турі Конкурсу взяли участь 4 керівника та 17 спеціалістів райдержадміністрації, з якими було проведено комплексне тестування на знання Конституції України, законодавства про державну службу, специфіки функціональних повноважень державного органу, посадових обов'язків державного службовця; виконання практичних завдань - складення ділового документа; володіння персональним комп'ютером.            

      Результати першого туру Конкурсу буде висвітлено на офіційному веб -  сайті райдержадміністрації після підведення підсумків.

Відділ роботи з персоналом

апарату райдержадміністрації

Переглядів 704