Версія для друку
Вівторок, 06 грудня 2016 09:05

Щиро вітаємо вас з Днем Збройних сил України!

6 грудня весь український народ щорічно відзначає день народження своїх збройних сил. У цей день ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку, але достойну професію – захищати Україну, її суверенітет і незалежність.

Це – свято наших ветеранів, чиї скроні вже вкриті сивиною, а груди увінчані нагородами, і молодих солдатів, які сьогодні стоять в строю на варті нашої країни.

Захист кордонів рідної землі, служба в лавах збройних сил - це покликання та обов’язок справжніх чоловіків. Ми переконані, що українська армія, яка сьогодні проходить шлях реформування, є національною гордістю і гарантом стабільності та безпеки України.

Звертаємося до тих військовослужбовців, які щодня вірою і правдою служать українському народові. Нехай і надалі буде цілеспрямованою та плідною ваша діяльність, ніколи не вичерпується енергія і натхнення, а щира любов до України та народна повага надихають вас на нові звершення у благородній справі служіння державі. Здоров’я, щастя, миру і злагоди вам і вашим родинам.

Слава Україні! Героям слава!

З повагою

Голова райдержадміністрації 

Ігор Ярмольський

Переглядів 877