Версія для друку
Середа, 26 жовтня 2016 12:14

Працівники Луцького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели майстер-класи ,,Барви осені" для дітей з особливими потребами та дітей учасників АТО

24 жовтня працівники Луцького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за підтримки дирекції Підгайцівського ЗОШ І-ІІІ ступення «НВК-гімназії» провели  майстер-класи «Барви осені» для  дітей з особливими потребами та дітей учасників АТО.

Захід відбувся у приміщенні Підгайцівського ЗОШ І-ІІІ ступення «НВК-гімназії» та мав на меті організацію змістовного дозвілля дітей даних категорій підчас осінніх канікул та створення захоплюючої атмосфери творчості. Подібні майстер-класи не просто розвивають у дітей творчі можливості, але й виступають своєрідною арт-терапією для малечі, адже як відомо, мистецтво та творчість мають своєрідний лікувальний ефект. Виготовлені своїми руками квіти, іграшки та аплікації  діти обіцяли подарувати своїм рідним та близьким, які постійно піклуються про них.

Після закінчення заходу, діти  поверталися додому з чарівними м’якими іграшками - чарівними котиками, квітами з бісеру та неперевершеними об’ємними аплікаціями, виготовленими власноруч.

Цей день був яскравим та запам’ятається дітям надовго.

До участі в заході запрошені діти, які навчаються у Підгайцівській ЗОШ І-ІІІ ступення «НВК-гімназії», Боратинській, Лищенській, Липинській загальноосвітніх школах І-ІІІ ступенів та Крупівській загальноосвітнійї школі І-ІІ ступенів.

Луцький районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Переглядів 3134

Галерея зображень