Версія для друку
П'ятниця, 02 вересня 2016 10:08

Про роботу управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів у Луцькому районі

Відповідно до проведених реформу у районі була створена нова служба. Отож, замість ветеринарної, фіто-санітарної, санітарно-епідеміологічної служби, управління у справах захисту споживачів в Україні діє новий контролюючий орган – Державна служба України з питань безпечності харових продуктів та захисту споживачів. Держпродспоживслужба утворена як юридична особа – територіальний орган з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. Діяльність цієї служби спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України через Міністерство аграрної політики і продовольства.

Новоспечена служба уповноважена здійснювати в межах району нагляд за дотриманням вимог санітарного законодавства, безпечністю харчових продуктів та ветеринарії. Перевірки об’єктів нагляду повинні проводитись у відповідності із вимогами Закону України „Про основні засади державного нагляду у сфері господарської діяльності”.

Управління держпродспоживслужби в Луцькому районі знаходиться за адресою: місто Луцьк, вулиця Ковельська 128, телефони: (0332) 72-52-94, факс 72-73-69. 

Відділ інформаційної діяльності,

інформаційних технологій та комунікацій з громадськістю

Переглядів 2038