Версія для друку
П'ятниця, 29 квітня 2016 14:45

Шановні жителі Луцького району!

   Вітаємо Вас із світлим і радісним святом — Великоднем.

   Воскресіння Христа — це торжество справедливості і перемоги добра над злом. Воскресіння Ісуса — це утвердження віри і надії у серці кожного християнина, це великий дарунок Господньої любові.

   Великдень – одне з тих свят, яке стирає межі й відмінності між людьми. У цей день ми стаємо єдиними, а тільки єдина нація, єдиний народ зможе побудувати успішну і сильну державу.

   Ми віримо, що усі разом зможемо подолати ті випробування, що нависли над нашою країною. Переконані, що кожен із нас зможе відстояти своє щасливе майбутнє у вільній, сильній, міцній демократичній державі

   Ми були і назавжди залишаємося в неоплатному боргу перед нашими захисниками.З почуттям глибокої вдячності і шани бажаємо кожному захиснику держави, зцілення від печалі, щасливий погляд, енергію, наснагу для добрих і корисних справ на добробут і процвітання нашої рідної України.

   Пасхальні дні - це й час віддати шану всім тим, кого немає серед живих, хто, залишивши нам свою любов і життєвий досвід, поринув у вічність. Згадаймо їх молитвою та добрим словом.

   Бажаю всім нам віри, терпіння і взаєморозуміння. Здоров’я, щастя і миру вам і вашим сім’ям. Нехай Боже благословення буде запорукою миру на нашій землі, духовного відродження нашої держави, здійснення найзаповітніших сподівань!

Христос Воскрес!

З повагою

Голова райдержадміністрації                            

Ігор Ярмольський

Переглядів 913