Версія для друку
Четвер, 18 лютого 2016 15:37

16 лютого 2016 року спеціалістами Луцького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з працівниками кримінально-виконавчої інспекції Луцького району був проведений відеолекторій на тему: «Наслідки впливу алкогольних напоїв і психологічна залежність»

16 лютого 2016 року спеціалістами Луцького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з працівниками кримінально-виконавчої інспекції Луцького району був проведений відеолекторій на тему: «Наслідки впливу алкогольних напоїв і психологічна залежність».

Також проведена бесіда про згубний вплив алкогольних напоїв на здоров’я людини та ознайомлено з тим, що однією з основних причин згубного впливу цієї речовин є її властивість включатися в обмін речовин руйнуючи організм, вони роблять людину своїм рабом, ставлять її у залежність.

Ріст уживання алкоголю підлітками і молоддю викликає тривогу у громадськості протягом кількох останніх десятків років. За цей час фахівцями нагромаджений досить значний досвід роботи з уже сформованими залежностями, коли вони настільки руйнівно діють на здоров’я й особистість людини, що вимагають глибокого втручання. І, звичайно, одним із найперспективніших напрямків такої роботи, поряд із соціальними програмами, що захищають дітей та їхні права, дотримують молодь, є психологічна робота з підлітками. Адже саме в цей період розвитку людини формуються базові способи самостійного дорослого життя, способи взаємодії з іншими людьми і світом, тобто складається світогляд.

Відділ інформаційної діяльності,

інформаційних технологій та комунікацій з громадськістю

Переглядів 1026

Галерея зображень