Версія для друку
П'ятниця, 04 вересня 2015 15:08

04 вересня в приміщенні райдержадміністрації відбулась нарада із сільськими та селищними головами щодо початку виборчої кампанії до місцевих рад 25 жовтня 2015 року

04 вересня в приміщенні райдержадміністрації відбулась нарада із сільськими та селищними головами щодо початку виборчої кампанії до місцевих рад 25 жовтня 2015 року. У нараді взяли участь голова райдержадміністрації Ігор Ярмольський, перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Боярчук, заступник голови райдержадміністрації Інна Бас та окремі керівники апарату райдержадміністрації.

Під час наради були обговорені різноманітні питання, які виникають перед початком виборчого процесу: відведення місць для агітації, забезпечення стаціонарними та переносними скриньками та ін. – детальну інформацію з яких надав заступник керівника апарату-начальник відділу організаційно-кадрової роботи апарату райдержадміністрації Віктор Калитюк.

По закінченню наради до присутніх звернувся перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Боярчук з проханням допомагати військовослужбовцям, які перебувають на сході країни, а також підтримувати волонтерський рух.

Відділ інформаційної діяльності,

  інформаційних технологій та комунікацій з громадськістю

Переглядів 889