Версія для друку
Середа, 12 серпня 2015 11:21

Вразити інвесторів

Ймовірно, що на Волині, зокрема на базі СП ТОВ «Модерн-Експо», відбудеться конференція інвесторів, аби продемонструвати іноземним бізнесменам потенціал краю, акцентувати на його перевагах та можливостях, налагодити дієву співпрацю.

Про це говорив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик із генеральним директором СП ТОВ «Модерн-Експо», відвідуючи підприємство. По завершенні розмови, керівник найвищої виконавчої гілки влади в області оглянув потужності «Модерн-Експо», ознайомився із умовами роботи та асортиментом продукції, котру виготовляють на підприємстві.

- 95% того, що ми реалізовуємо, виготовлено на цьому заводі, – розповів Петро Пилипюк. – Працюємо за німецькими стандартами. Пропонуємо комплексні рішення: від розробки ідеї чи бренду до готових виробів. Працівників на підприємстві – 1 тисяча 735 осіб. Середня зарплата – близько семи тисяч гривень.

На завершення зустрічі голова облдержадміністрації зазначив: залишився задоволений побаченим, а відтак триматиме ідею проведення конференції інвесторів на контролі, позаяк волинянам є, що запропонувати іноземцям, як і продемонструвати реальні результати співпраці.

 

Відділ інформаційної політики облдержадміністрації

Переглядів 920