Версія для друку
Понеділок, 29 вересня 2014 16:15

Володимир Гунчик: Мета робочої групи – налагодити співпрацю між владними структурами та ЗМІ щоб протидіяти інформаційній загрозі, і аж ніяк - не для цензури

   Мета робочої групи – налагодити співпрацю між владними структурами та ЗМІ щоб протидіяти інформаційній загрозі, і аж ніяк - не для цензури. Голова облдержадміністрації в ході оперативної наради поінформував, що питання інформаційної безпеки в державі обговорювали на нараді за участі голів ОДА в Адміністрації Президента.

   «Інформаційна безпека є одним з важливих питань сьогодення, і особливо у період, коли бойові дії на Сході трохи затихли, але ж діє вороже слово», - підкреслив губернатор.

   «Я ще раз наголошую: ніхто ніякої цензури не запроваджує. Йде боротьба за інформаційний простір. Ми повинні зробити все, щоб разом відбивати інформаційні атаки і викривати спотворену інформацію», - наголосив голова облдержадміністрації.

   До слова, на виконання Постанови КМУ в області триває робота із забезпечення  північних районів Волині впевненим сигналом державного телерадіомовлення.

   Прес-служба облдержадміністрації

Переглядів 3598