Версія для друку
Четвер, 12 червня 2014 16:53

12 червня в с. Лаврів відбулось відкриття районних туристсько-спортивних змагань серед учнівської молоді району у 2014 році, присвячених Дню молоді.

12 червня в с. Лаврів відбулось відкриття районних туристсько-спортивних змагань серед учнівської молоді району у 2014 році, присвячених Дню молоді. Метою проведення яких є пропаганда здорового і активного способу життя, оцінка можливостей дітей орієнтуватися у надзвичайних ситуаціях, підвищення соціальної активності і зміцнення здоров’я, спираючись на кращі традиції українського народу; залучення школярів до фізичної культури, як складової частини загальнолюдської культури, формування стійких мотивацій до самостійних занять фізичною культурою і спортом.

На урочистому відкритті були присутні голова райдержадміністрації Юрій Цейко, заступник голови районної ради Вадим Веремчук, голова Лаврівської сільської ради Світлана Герасимчук, начальник відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації Інна Крочук, виконуючий обов’язки начальника відділу освіти райдержадміністрації Юрій Сидорук.

На змагання приїхали 162 школярі з дев’ятнадцяти ЗОШ І-ІІІ ступеня та восьми ЗОШ І-ІІ ступеня району. Два дні вони будуть приймати участь в змаганнях з пішохідного туризму, з командної техніки, в конкурсах: з в’язання вузлів, художньої самодіяльності, в конкурсній програмі „Краєзнавча вікторина”, „Фігурне водіння велосипедів”

P1100647P1100645P1100532P1100528

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відділи освіти, у справах молоді та спорту райдержадміністрації

Переглядів 1202