Версія для друку
Четвер, 16 березня 2023 12:10

Горохівську територіальну громаду відібрано для участі в програмі «Громада 4.0»

Громада 4.0 – це п’ятимісячна акселераційна програма для представників органів місцевого самоврядування, яка допоможе реалізувати діджитальні проєкти для громад під час війни та після неї.

Серед 291 заявки на участь, команда програми відібрала 52 громади, що візьмуть участь в акселерації. Серед учасників – Горохівська громада Волинської області.

Впродовж наступних п’яти місяців представники громади отримуватимуть нові знання та перейматимуть досвід від українських спеціалістів з цифрової трансформації.

Основою «Громади 4.0» стане методика дизайн-мислення, що передбачає ітераційну розробку та тестування продуктів, орієнтованих на мешканців муніцепалітету.

Відтак, громада матиме можливість реалізувати проєкти цифрової трансформації, засновані на актуальних потребах мешканців регіону, які готові до пілотування.

Вітаємо Горохівську громаду та бажаємо успішних і перспективних діджитал-проєктів!

Нагадаємо, що програма «Громада 4.0» реалізується міжнародною організацією SocialBoost за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та Програми «ULEAD з Європою / ULEAD with Europe».

Цифровізуємо Волинь разом!

Переглядів 337