Версія для друку
Середа, 23 листопада 2022 09:19

Підготуйтесь до зими – замовте технічне обслуговування газових мереж

В опалювальний сезон кількість викликів до аварійної служби «104» АТ «Волиньгаз» зростає – в листопаді майже на 10 % більше звернень, ніж до початку опалювального періоду.

Головні причини:

  • самовільне втручання споживачів у систему газопостачання та газових приладів
  • їх неналежний технічний стан
  • самостійне встановлення газових приладів для обігріву приміщень.

Статистика свідчить, що більшість споживачів не проводять технічне обслуговування газових приладів, а ОСББ чи балансоутримувачі – внутрішньобудинкових газових мереж.

Як наслідок – витоки газу, які можуть призвести не тільки до припинення газопостачання в опалювальний період, а й до надзвичайних ситуацій – вибуху чи пожежі.

Щоб попередити їх, а також упевнитися в стабільній та правильній роботі газових приладів «Волиньгаз» рекомендує раз на рік, особливо перед початком опалювального сезону, проводити технічне обслуговування газових мереж та приладів у домоволодіннях кожного споживача. Саме це важливий етап підготовки до зими. Будь-які газонебезпечні роботи мають право виконувати кваліфіковані спеціалісти, у яких є відповідні дозвільні документи. Під час технічного обслуговування фахівці АТ «Волиньгаз», яке працює під брендом РГК, за допомогою сучасного обладнання перевіряють мережі на герметичність, щільність з’єднань, справність кранів тощо.

Щоб замовити послугу, необхідно звернутись до найближчого клієнтського простору 104.ua. https://bit.ly/3AACD8a 

Переглядів 419