Версія для друку
Понеділок, 24 жовтня 2022 12:54

Висловлюємо слова щирої вдячності спеціалістам ГУ ДСНС України у Волинській області та ПрАТ «Волиньобленерго» за оперативну ліквідацію наслідків масштабних пошкоджень енергосистеми

Саме завдяки вашій оперативній та згуртованій роботі подолано наслідки ракетного удару, завданого російськими загарбниками по об’єкту енергопостачання в районі. Забезпечено безперебійне функціонування важливих об’єктів інфраструктури району та більшості побутовим споживачам відновлено електропостачання.

Дякуємо всім службам, відповідальним за життєзабезпечення району, керівників підприємств, установ, організацій, всім, хто надав можливу допомогу для виконання невідкладних робіт та подолання надзвичайної ситуації.

Разом з тим, звертаюсь до жителів та гостей Луцького району! Кожен з вас може допомогти.

Мінімізуйте використання енергоємних електроприладів  у пікові години навантаження з 07:00 до 11:00 та 18:00 до 23:00. Ощадливе споживання допоможе знизити навантаження на електромережі та дасть енергетикам час для ремонту пошкодженого терористичними ударами Росії обладнання.

Будь ласка, тримайте та зарядженими всі пристрої, зробіть запаси води та передавайте інформацію тим, хто не користується соцмережами.

Спільними зусиллями ми можемо протистояти ворогові й на енергетичному фронті!

Переглядів 457