Версія для друку
П'ятниця, 03 червня 2022 10:41

Міністерство молоді та спорту України спільно з партнерами запускає проект «Діалоги перемоги: участь молоді у відновленні України»

Міністерство молоді та спорту України продовжує заохочувати молодих людей до захисту та відновлення України після перемоги у війні. Спільно з партнерами Мінмолодьспорту запускає ініціативу «‎Діалоги перемоги: участь молоді у відновленні України». Це серія дискусій щодо ролі української молоді у майбутньому України після завершення війни. Мінмолодьспорту запрошує молодіжні ради усіх рівнів ініціювати та організувати такі діалоги у своїх громадах.

Учасники та учасниці діалогів мають розробити пропозиції та рекомендації щодо можливостей залучення молоді. Їхні ідеї будуть презентовані на національному і місцевому рівнях та зможуть претендувати на фінансову підтримку з боку Європейського Союзу та Міністерства закордонних справ Данії.

Теми для обговорення:

- Участь молоді і внесок молодіжних рад/молодіжних громадських організацій у повоєнну відбудову України.

- Участь молодіжних рад у захисті/збереженні молодіжної політики та молодіжної інфраструктури.

- Посилення видимості та впливу молодіжних рад як дієвого інструменту прийняття рішень. 

З червня до серпня 2022 року планується провести 20 діалогів із молоддю в онлайн та офлайн форматах, залежно від безпекової ситуації у конкретній області. Дати проведення визначатимуться в індивідуальному порядку. 

Що потрібно для проведення діалогу із молоддю у вашій громаді?

1. Разом із командою до 10 червня заповнити онлайн-форму.

2. Бути готовими залучити до події не менше ніж 15 молодих людей, представників місцевої молодіжної ради та/або місцевих громадських організацій, молодіжних центрів.

3. Очікувати, коли представники партнерів зв’яжуться з вами для обговорення дати та деталей проведення діалогу у вашій громаді.

Проєкт впроваджується у співпраці Мінмолодьспорту з ГО «Молодіжна платформа» за сприяння Програми розвитку Організації Обʼєднаних Націй (ПРООН) та за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міністерства закордонних справ Данії.

Джерело: Міністерство молоді та спорту України

Переглядів 376