Версія для друку
Понеділок, 16 травня 2022 15:27

В районній військовій адміністрації відбулась щотижнева апаратна нарада

Сьогодні, 16 травня, начальник районної військової адміністрації Володимир Кец провів щотижневу апаратну нараду за участю заступників голови райдержадміністрації Григорія Павловича і Валентини Рижук та керівника апарату Наталії Березної з керівниками та працівниками структурних підрозділів та апарату райдержадміністрації.

Присутні вшанували хвилиною мовчання усіх загиблих українців у війні з РФ.

Як завжди, особливу увагу було приділено питанням соціального захисту населення, а саме: щодо отримання статусу внутрішньо переміщеної особи, виплати різних видів державної допомоги у травні, опрацювання звернень. Як поінформувала начальник управління соціального захисту населення Світлана Авраменко кількість евакуйованих осіб із інших областей України у Луцькому районі становить 22 924 особи, опрацьовано 5825 звернення на отримання грошової допомоги на проживання на загальну суму 38 млн 334 тис. грн (без м. Луцьк).

Керівники структурних підрозділів райдержадміністрації доповіли про основні завдання, виконані за звітний період, та визначили проблемні питання, які потребують вирішення.

Зокрема, обговорено питання організації роботи щодо комплексного вирішення питань, пов'язаних з регулюванням зайнятості та працевлаштування внутрішньо переміщених осіб, що проживають на території району, обліку транспортних засобів для укомплектування військових частин, організації бронювання військовозобов’язаних.

Озвучено результати наради з керівниками управлінь освітою територіальних громад району. Заступник голови райдержадміністрації Валентина Рижук поінформувала про організацію роботи працівників закладів освіти та закладів культури в умовах воєнного стану.

Інші питання, що обговорювалися, стосувалися спільного богослужіння членів Ради Церков Луцької райдержадміністрації, що було проведено 12 травня на території державного історико-культурного заповідника «Старий Луцьк». Як зауважив Володимир Олександрович: «Фактор церкви є одним із визначальних у плані суспільного спокою та держави в цілому».

За результатами наради начальник районної військової адміністрації Володимир Кец дав окремі доручення заступникам голови райдержадміністрації Григорію Павловичу і Валентині Рижук та керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

По завершенні Володимир Олександрович побажав усім присутнім гарного самопочуття та плідного робочого тижня.

Переглядів 379