Версія для друку
Понеділок, 16 травня 2022 13:13

Забезпечення потреб ЗСУ – один з пріоритетних напрямків роботи Луцької райвійськадміністрації

З початку повномасштабного вторгнення росії на територію України Луцька районна військова адміністрація вживає усіх можливих заходів для забезпечення потреб Збройних сил України та добровольчих формувань. У тісній взаємодії та конструктивній співпраці з органами місцевого самоврядування та волонтерами вирішуються важливі логістичні питання, питання забезпечення транспортними засобами, збору та доправки гуманітарної допомоги.

Днями Луцька районна військова адміністрація спільно з Луцькою районною радою, народним депутатом Вячеславом Рубльовим, депутатом Волинської обласної ради Юрієм Харченком та волонтерами відправили в зону бойових дій гуманітарну допомогу. На передову бійцям доправлено транспортні засоби, військову амуніцію, гуманітарні вантажі з продуктами харчування, засобами особистої гігієни та медикаментами.

Супроводжуючі успішно доправили гуманітарну допомогу в місце призначення та повернулися на територію Волинської області. Наразі запланована чергова поїздка на передові позиції військових, формуються гуманітарні вантажі для забезпечення потреб Збройних сил України.

Переглядів 418

Галерея зображень