Версія для друку
Середа, 04 травня 2022 11:28

Наближаємо перемогу разом!

Спільними зусиллями Городищенської громади та ТзОВ “Городище” відправлено черговий вантаж на передову. Про це повідомляється на офіційному вебсайті Городищенської громади.

З перших днів війни у Городищенській громаді функціонує свій кулінарний “фронт”. Жителі громади приготували і продовжують готувати силу-силенну вареників, пиріжків, млинців, зразів, хлібо-булочних виробів, тушонок, каш із м’ясом та багато іншого, щоб передати усе це військовим та цивільним, які постраждали від російської агресії.

Днями черговий (45-й) вантаж із Городищенської ТГ із продуктами та необхідними засобами  для воїнів відправився у Миколаївському напрямку в супроводі місцевих хлопців і волонтера Олега Даха.

Так, вчора, 3 травня, спільними зусиллями громади та ТзОВ “Городище” було здійснено відправку із продовольством і необхідним спорядженням (тепловізор, бронежилет та ін.) для військових 14 ОМБР на передову.

Варто зазначити, що і сам автомобіль також призначений для потреб захисників. Придбав його за власні кошти  директор місцевого сільськогосподарського підприємства, депутат Волинської обласної ради Анатолій Никонюк.

Дякуємо всім структурним підрозділам, активним мешканцям і підприємцям Городищенської громади, які невтомно трудяться для нашої перемоги!

Слава Україні! Слава ЗСУ! Разом вистоїмо! Разом переможемо!

Переглядів 354

Галерея зображень