Версія для друку
Вівторок, 12 квітня 2022 17:35

До уваги осіб з інвалідністю, які постраждали внаслідок агресії РФ та потребують гуманітарної допомоги

Якщо ви опинилися в скрутному становищі або вимушені були тимчасово переселитися в інші області України — подавайте заявку на адресну допомогу.

Зверніться в найближче до вас обласне відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю за місцем вашого перебування.

Напишіть заяву на отримання гуманітарної одноразової адресної допомоги, вказавши прізвище, ім’я, по-батькові, групу інвалідності, з якої області переселилися та фактичне місце перебування, а також контактний номер телефону.

Волинське відділення Фонду знаходиться за адресою:

43008, м. Луцьк, пр. Писаревського, 3а

телефон/факс:

  • (0332) 25-42-04
  • (0332) 25-51-70

@-пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

У зв’язку з військовими діями на теренах Херсонської, Чернігівської, Харківської, Луганської, Донецької, Сумської та Київської областей, мешканців цих регіонів просимо звертатися по допомогу в найближчі до них обласні відділення з означеного переліку.

Особи, які зараз знаходяться в Київській області, по допомогу можуть звертатися в Київське міське відділення/.До ініціативи зі створення Штабу гуманітарної допомоги вже приєдналися Всеукраїнська асоціація громадських організацій «Громадський Парламент», Громадський Рух «Соціальна єдність» та БФ "Допомога і Турбота" / Charitable Foundation "Help and.

Переглядів 511