Версія для друку
Четвер, 24 березня 2022 12:02

Шановні краяни, волонтери, військовослужбовці!

Сьогодні місяць повномасштабної війни після восьми років агресії на сході нашої держави. Місяць, який продемонстрував усьому світу незламність, нескореність українців, їхню здатність акумулювати віру і силу задля захисту Батьківщини. Місяць незламності України.

План путіна швидкого захоплення України провалився. На очах усього світу Україна зруйнувала міф про нищівну міць російської армії. Вже в перші дні повномасштабного вторгнення завдяки спротиву збройних сил України російські війська зазнали численних втрат. Українці продемонстрували єдність, неймовірну сміливість і стійкість навіть у тих містах і селах, які окупанти захопили за перший тиждень.

Ціною опору стали тисячі жертв серед цивільного населення і мільйони зруйнованих доль українців. Щодня ворог безжально знищує інфраструктуру, руйнує цілі міста, катує і вбиває мирне населення, застосовує засоби ведення війни, які заборонені міжнародним правом. Щодня гинуть наші захисники, які героїчно віддали своє життя у боротьбі за незалежність і перемогу.

Світла пам’ять бійцям, які загинули, обороняючи нашу державу. Їх подвиг навічно закарбується на сторінках історії України.

Пам’ятаємо кожного військовослужбовця Луцького району, що загинув за цей місяць незламності:

Кватирко Олександр Леонідович

Кватирко О.jpg

 

Ковалишин Роман Степанович

PQEu12Y7qpmwwhqbpdrIZPzqqXb6KdffM0rg9MLW.jpeg

 

Неділько Владислав Олександрович

Неділько.jpg

 

Ткачук Владислав Валентинович

IMG_20220303_101529.jpg

 

Чекеренда Богдан Володимирович

Чекеренда.jpg

Висловлюю щирі співчуття рідним і близьким загиблих.

Низький уклін воїнам, які захищають державний кордон України, волонтерам, медикам, працівникам ДСНС і кожному українцю, хто бореться з ворогом на усіх фронтах.

Ми єдині як ніколи! Ми переможемо!

Слава Україні!

Начальник Луцької районної військової адміністрації

Володимир Кец

Переглядів 386