Версія для друку
Вівторок, 08 березня 2022 22:21

Гуманітарна допомога Волині за 8 березня 2022 року

За результатами роботи Координаційного центру Волині:

  • Прийняли 10 вантажних автомобілів, 7 мікроавтобусів з гуманітарною та 5 авто з медичною допомогою, загальною вагою 220 тонн.
  • Доправили кількасоттонні гуманітарні вантажі з продовольством, речами першої необхідності, одягом та взуттям, медикаментами для дорослих і дітей, питною водою, засобами гігієни тощо до Полтавської, Київської, Харківської, Сумської областей.
  • До військових підрозділів, в тому числі і за межами області, спрямували амуніцію (каски,  камуфляжний одяг, термобілизну, взуття, сумки тактичні, наколінники, захисні окуляри, індивідуальні перев'язувальні пакети), а також медичні засоби, індивідуальні перев’язувальні пакети, генератори, побутові речі.
  • Відправили 6 великих вантажів з медикаментами та виробами медичного призначення до міст Боярка, Ірпінь, Буча, що на Київщині та у Дніпро. Допомога призначається як цивільним лікарням, так і військовим підрозділам.
  • Формуються до відправки також кілька гуманітарних вантажів загальним тоннажем 300 тонн. Це – борошно, овочі, готові харчові продукти, консервація, засоби гігієни і побутова хімія, харчування і товари для дітей, взуття, одяг, ковдри, постільна білизна, інші побутові речі.
Переглядів 313