Версія для друку
Середа, 02 березня 2022 15:26

Завдання територіальної оборони Луцького району реалізуються виключно спільними силами

Луцька районна військова адміністрація спільно з представниками Служби Безпеки України, Луцького районного управління Головного управління Національної поліції України у Волинській області, районного управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області, Луцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, Луцького батальйону територіальної оборони на постійному зв’язку з керівниками територіальних громад Луцького району.

Комунікація та логістика між структурами є. Спільними силами всі працюють і виконують завдання відповідно до повноважень задля досягнення спільної мети - нашої перемоги над російським окупантом.

Виключно спільними рішеннями реалізуються питання функціонування блокпостів на території району, їх харчування, матеріально-технічне та медичне забезпечення, розподіл і спрямування мілітарі та гуманітарної допомоги, забезпечення внутрішньо переміщеного населення необхідною допомогою та багато іншого. Аналогічно організована робота з формування Луцького батальйону територіальної оборони та добровольчих структур і забезпечення їх всім необхідним.

Також, в Луцькому районі прийнято декілька важливих рішень в умовах воєнного стану, а саме забороняється торгівля алкогольними напоями як і на території всієї області, створена робоча група з розгляду питань примусового відчуження або вилучення майна у зв’язку із запровадженням та виконанням заходів правового режиму воєнного стану та вустановленому законом порядку разом з громадами району організувано охорону громадського порядку та вживаються заходи з метою недопущення фактів мародерства в населених пунктах Луцького району.

Сьогодні ж, під час 11-ої позачергової сесії Луцької районної ради депутати одноголосно підтримали зміни до бюджету, виділивши 2 мільйони гривень на потреби батальйону територіальної оборони Луцького району.

Разом ми переможемо. Слава Україні!

Переглядів 432