Версія для друку
Понеділок, 14 лютого 2022 11:26

Апаратна нарада: обговорили основні питання життєдіяльності райдержадмінімстрації

Сьогодні, 14 лютого голова райдержадміністрації Володимир Кец провів чергову апаратну нараду за участю заступників голови Валентини Рижук та Григорія Павловича, керівника апарату Наталії Березної та керівників структурних підрозділів райдержадміністрації. 

Першочергова увага була приділена питанням які підіймались на засіданнях планових комісій Луцької районної ради та внесення озвучених депутатами пропозицій та зауважень. Зокрема, минулого тижня голова райдержадміністрації разом з керівниками структурних підрозділів взяв участь у засіданнях декількох постійних комісій, де заслухали звіт голови про виконання  програми соціально-економічного та культурного розвитку, бюджету, рішень ради та здійснення РДА делегованих їй радою повноважень, про хід виконання програми соціального захисту на 2021-2023 роки у 2021 році, проєкти рішень про виконання програми економічного та соціального розвитку Луцького району у 2021 році та багато іншого. 

Під час наради обговорено питаня проведення державної реєстрації припинення юридичної особи публічного права структурних підрозділів реорганізованих райдержадміністрацій. Так, Валентина Рижук інформувала присутніх, що до кінця тижня можливе закриття ще 5 структурних підрозділів.

Також, присутні обговорили питання стану заборгованості по заробітній платі у районі, підготовки проєктів районних програм, внесення змін до мобілізаційного план згідно нових методичних рекомендацій та щодо підготовки матеріалів на чергову сесію районної ради, яка відбудеться уже цього тижня 18 лютого.

Далі, традиційно керівники управлінь та відділів підбили підсумки роботи за попередній тиждень та озвучили плани діяльності на поточний тиждень. Загалом підрозділи Луцької районної державної адміністрації працюють в штатному режимі, усі питання вирішуються без ускладнень.

Під кінець наради керівник апарату райдержадміністрації Наталія Березна, проаналізувала стан виконавчої дисципліни та дотримання працівниками райдержадміністрації термінів виконання контрольних документів, розгляду звернень громадян тощо.

За результатами апаратної наради головою райдержадміністрації надано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів в межах їх повноважень.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Переглядів 365