Версія для друку
Понеділок, 07 лютого 2022 10:43

Апаратна нарада в голови райдержадміністрації Володимира Кеца

Уже традиційно робочий тиждень в Луцькій районній державній адміністрації розпочинається з апаратної наради в голови райдержадміністрації Володимира Кеца з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації за участю заступників голови Валентини Рижук та Григорія Павловича.  

На початку наради Володимир Кец привітав начальника управління соціального захисту райдержадміністрації Світлану Авраменко з Днем народження, який вона відсвяткувала напередодні, подякував за багаторічну, сумлінну працю та вручив почесну грамоту Луцької районної державної адміністрації.

Далі, Володимир Кец визначив першочергові завдання райдержадміністрації на поточний тиждень. Розпочали обговорення з питання реорганізації. Так, до кінця робочого тижня завершиться проведення державної реєстрації припинення юридичної особи публічного права ще двох структурних підрозділів реорганізованих райдержадміністрацій. Не закритими залишаться 10 структурних підрозділів, щодо яких на даний момент проводиться збір документів. До районної ради направлені листи, щодо можливості фінансування виплат боргів по зазначиних підрозділах, які будуть розглянуті на найближчій бюджетній комісії.

"Так як сесія Луцької районної ради запланована на наступний тиждень, зараз активно проводяться засідання профільних, планових комісій. Тому необхідно максимально оперативно підготувати всі необхідні документи, інформаційні матеріали, що стосуються виконання програми соціально-економічного розвитку за 2021 рік та звіту голови райдержадміністрації," - зазначив Володимир Кец.

Далі, очільник райдержадміністрації звернув увагу присутніх на проведення комісії по відбору банків для розміщення тимчасово вільних коштів районного бюджету на вкладних (депозитних) рахунках. Так як термін подання заявок закінчується сьогодні, тому згідно визначених законодавством термінів засідання комісії відбудеться 11 лютого.

Також, присутні обговорили судовий розгляд по адмінбудівлі в місті Ківерці. Володимир Олександрович наголосив, що необхідно обов'язково залучити до даного процесу представників облдержадміністрації і юристів Регіонального відділення Фонду державного майна України та прикласти максимум зусиль аби це приміщення все ж залишилось у власності держави.

Під кінець наради, керівник апарату райдержадміністрації Наталія Березна, інформувала щодо проведеного аналізу виконання доручень голови райдержадміністрації за січень 2022 року. Так, протягом зазначеного періоду головою райдержадміністрації надано майже 70 доручень керівникам структурних підрозділів, з них більше 60 виконаних. Інші ж доручення, згідно зазначених термінів, перебувають на виконанні у визначених відповідальних керівників структурних підрозділів.

По завершенню наради головою райдержадміністрації Володимиром Кецом було надано ряд доручень керівникам структурних підрозділів та звернуто увагу на виконання ними повноважень згідно вимог чинного законодавства.

 Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадкістю

Переглядів 489

Галерея зображень