Версія для друку
Четвер, 03 лютого 2022 10:28

Підсумки роботи робочої групи з легалізації роботи лісопильних об’єктів та нелегального обігу деревини на території району

27 січня 2022 року в  районній   державній   адміністрації відбулося засідання робочої групи з легалізації роботи лісопильних об’єктів та нелегального обігу деревини на території району за 2021 рік під керівництвом заступника голови Луцької районної  державної адміністрації Григорія Павловича.

В засіданні також взяли участь начальник відділу з питань цивільного захисту, правоохоронної, оборонної роботи, запобігання та виявлення корупції апарату райдержадміністрації Богдан Головатий, начальник відділу економічної діяльності та агропромислового розвитку райдержадміністрації Тетяна Таранюк, головний спеціаліст відділу економічної діяльності та агропромислового розвитку Микола Горобець, Сергій Бондарук головний державний інспектор відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту ГУ ДПС у Волинській області, Віктор Дубинка інженер охорони захисту лісу Горохівського лісництва, Анатолій Мороз головний державний інспектор  відділу нагляду в АПК та СКС управління Держпраці у Волинській області та начальник відділу містобудування та архітектури, інфраструктури, екології, організації діяльності надання адміністративних послуг Валентина Шаєвська.

Григорій Павлович проінформував присутніх про результати роботи робочої групи з легалізації роботи лісопильних об’єктів та нелегального обігу деревини на території району. Протягом 2021 року проведено обстеження лісопильних об’єктів (пилорам) та деревообробних цехів на території Колківської (18 об’єктів),  Рожищенської (8 об’єктів) та Ківерцівської (8 об’єктів) територіальних громад Луцького району.

На кількість виїздів робочої групи суттєво впливала складна епідемічна ситуація у зв’язку з погіршенням показників захворювань серед населення району гострою респіраторною хворобою СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та віднесенням Волинської області до «червоної зони».

Під час засідання присутні обговорили проблемні питання, які виникали у ході роботи групи та затвердили графік виїздів робочої групи на 2022 рік.

Робоча група й надалі продовжуватиме проводити перевірки згідно з чинним законодавством та відповідно до затвердженого графіка.

Переглядів 462