Версія для друку
П'ятниця, 28 січня 2022 16:28

Засідання штабу територіальної оборони Луцького району

Сьогодні, 28 січня, за ініціативи голови Луцької районної державної адміністрації Володимира Кеца в рамках виконання завдань визначених  Законом України «Про основи національного спротиву»  та селекторної  наради облдержадміністрації від 26 січня 2022 року відбулась нарада з представниками  штабу територіальної  оборони. На засідання було запрошено голову Луцької  районної  ради Олександра Омельчука та  керівників силових і правоохоронних структур району. Зокрема в нараді взяли участь керівник Луцького районного відділу Управління СБУ у Волинській області Володимир Міщук, заступник начальника Луцького районного управління поліції ГУНП у Волинській області  Павло Харитонюк, начальник Луцького районного управління Головного управління ДСНС України у Волинській області Василь Оліферчук.

В ході проведення наради було представлено новопризначеного командира Луцького  районного батальйону територіальної  оборони який розповів про роботу щодо матеріально-технічного забезпечення та формування особового складу батальйону та необхідність доручення цих  процесів органів виконавчої влади, районної ради та територіальних  громад.

Одним із  головних питань  порядку денного була інформація начальника відділу з  питань  цивільного захисту, правоохоронної,  оборонної  роботи,  запобігання та виявлення корупції  апарату районної державної адміністрації Богдана Головатого щодо організації та виконання в районі завдань визначених  керівними  документами голови облдержадміністрації.

 Також на нараді розглядалося питання щодо діяльності  штабу територіальної  оборони у 2022 році. За інформацією  т.в.о. начальника районного територіального центру комплектування та соціальної  підтримки штаб та правоохоронні органи, силові та спеціальні структури району працюють у штатному режимі та готові до дій у разі можливого виникнення надзвичайної ситуації.

Підсумовуючи нараду голова Луцької районної державної адміністрації Володимир Кец наголосив на розумінні спільної  відповідальності усіх посадових осіб,  керівників силових та правоохоронних  органів в районі щодо виконання поставлених завдань в частині ефективної  розбудови системи територіальної оборони району та планом дій який включає  посилення роботи уразі введення особливого періоду.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Луцької райдержадміністрації

Переглядів 572

Галерея зображень