Версія для друку
Середа, 05 січня 2022 11:09

Робота пунктів щеплень на постійному контролі у керівництва району

З метою перевірки якості надання медичних послуг населенню та виявлення проблемних питань з якими стикаються медичні заклади району під час проведення вакцинації від коронавірусної хвороби, 4 січня 2022 року голова Луцької районної державної адміністрації Володимир Кец спільно із заступницею Валентиною Рижук та Рожищенським міським головою Вячеславом Поліщуком здійснили позаплановий візит до пункту щеплення КНП «Рожищенський центр первинної медико-санітарної допомоги" Рожищенської міської ради, який розташований по вул. Коте Шилокадзе, 19.

Було здійснено перевірку пункту щодо дотримання режиму роботи, присутності медичного персоналу у робочий час, а також наявності інформації щодо роботи пункту щеплення та агітаційних матеріалів з вакцинації населення.

Представники райдержадміністрації відвідали перший філіал ТОВ «Медична Зірка Волинська» в західному регіоні України у м.Рожище, розташованого по вул. Лесі Українки, 2а. Медичний персонал з радістю зустрів посадовців, провів загальний огляд приміщення, обладнання, холодильників та надав вичерпну інформацію щодо перспективних планів роботи закладу.  

Керівник району привітав працівників закладу із відкриттям, висловив готовність до співпраці і побажав надалі успішно працювати в тому числі у питаннях вакцинації населення. 

По завершенню візиту Володимир Кец відмітив, що мобільні бригади медичних працівників та стаціонарні пункти щеплення працюють на високому рівні.

Станом на 5 січня 2022 року в районі щоденно діють 22 пункти щеплення. Окрім того, працюють мобільні бригади з імунізації. На вибір доступні всі види вакцин: AstraZeneca, CoronaVac, Comirnaty (Pfizer/BioNTech) та Moderna.

*Із 166,204 тис. дорослого населення Луцького району (за виключенням міста Луцьк) станом на 5 січня 2022 року вакциновано 70,176 тис. осіб, що становить 42%.

Вакцинація ефективно запобігає тяжкому перебігу хвороби й рятує життя.

Дізнавайтеся більше про вакцинацію проти COVID-19 на сайті vaccination.covid19.gov.ua.

Переглядів 589

Галерея зображень