Версія для друку
Середа, 15 грудня 2021 08:52

Шановні судді та працівники судової гілки влади!

Щиро та сердечно вітаю усіх вас з професійним святом – Днем працівників суду!

Ваше свято було започатковане на державному рівні у 2000 році Указом Президента України. Саме з тих пір працівники судової системи відзначають своє професійне свято щорічно 15 грудня.

Нині, коли наша держава йде шляхом розбудови громадянського суспільства, важко переоцінити роль і місце в цьому процесі судової гілки влади. Саме від вашої самовідданої праці великою мірою залежить збереження в суспільстві політичної стабільності, миру та спокою, дотримання конституційних прав і свобод людини та громадянина.

Водночас, створення дієвої системи правосуддя, яка гарантує надійний захист прав і свобод людини, утвердження загальнодемократичних засад судочинства, підвищення рівня правосвідомості в українському суспільстві, ставить перед вами нові вимоги і завдання.

Місія служіння правосуддю вимагає від вас, суддів та працівників судових органів, відповідальності, мудрості, досвіду, сумлінного виконання своїх обов’язків та виняткових особистих якостей.

Тож нехай ваш професіоналізм, відповідальність і об’єктивність у прийнятті рішень, щоденне чесне служіння Закону і надалі піднімають авторитет вітчизняної судової системи.  Нехай вашу почесну працю завжди супроводжує успіх, а кожний день повниться плідним змістом і наближає нас до спільної мети – утвердження верховенства права в нашій державі!

Бажаю, аби удача та професійні успіхи були вашими постійними супутниками у житті. Наснаги вам, мужності й оптимізму!

З повагою голова Луцької

районної державної адміністрації

Володимир Кец

Переглядів 424