Версія для друку
Понеділок, 13 грудня 2021 10:48

Відбулась чергова апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації

Сьогодні, 13 грудня заступник голови райдержадміністрації Григорій Павлович провів щотижневу апаратну нараду за участю керівника апарату райдержадміністрації Наталії Березної та керівників структурних  підрозділів, відділів і секторів апарату райдержадміністрації.

Усі керівники управлінь, відділів, служб стисло доповіли про ситуацію на підпорядкованих ділянках роботи, озвучили найнагальніші проблеми.

Зокрема, відділ містобудування та архітектури, інфраструктури, екології, організації діяльності надання адміністративних послуг прозвітували з стану виконання доручення голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка щодо перевірки котелень, що працюють на газу в закладах освіти та соціальної сфери району. Так, в Луцькому районі в закладах соціальної сфери нараховується 58 котелень, станом на сьогодні з них перевірено 37. Робоча група з залученими спеціалістами контролюючих органів інспекції праці, держенергонагляду, газорозподільчої компанії «Волиньгаз», ДСНС у Волинській області та працівників районної держадіністрацій орієнтовно закінчяить перевірку відповідних об'єктів до 15 грудня.

Також під час наради, піднімалися питання щодо бюджету району та найважливіші питання в галузях цивільного захисту, медицини і соціального захисту.

По завершенню наради першим заступником голови райдержадміністрації було надано ряд доручень керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації, звернуто увагу на їх повноваження, які покладені на них відповідно до чинного законодавства та рекомендовано надалі дотримуватися протиепідемічних заходів.

 Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадкістю

Переглядів 379

Галерея зображень