Версія для друку
Середа, 17 листопада 2021 17:01

Боротьба з пандемією COVID-19 та її наслідками – щоденна виснажлива праця медиків

COVID-19 створив нову реальність для цілого людства. Коронавірусна хвороба торкнула кожну сферу суспільства. В цих обставинах чи не в найскладніших умовах перебувають саме медики, які щодня борються з пандемією та її наслідками.

Медичні працівники Луцького району на час пандемії змушені були перейти у посилений режим роботи. Постійні консультації, прийом хворих, виїзди на виклики, роз’яснення щодо вакцинації, ведення статистики – це далеко неповний перелік робіт, які щодня виконують медики.

У звичайному режимі роботи здійснюється до 800 дзвінків протягом дня. Серед основних питань – запрошення на вакцинацію, нагадування про другу дозу вакцини, надання консультацій та роз’яснень, інформування про найближчі пункти щеплення тощо.

Основне завдання – запобігти поширенню коронавірусної інфекції, виробити колективний імунітет. «Вакцинація рятує життя!», – головний девіз медиків.

На території Луцького району працює 21 пункт щеплення, де можна отримати першу і другу дози вакцини від COVID-19 (посилання).

Нагадуємо, що за телефоном «гарячої лінії» райдержадміністрації 066 335663 вам нададуть роз’яснення і відповіді щодо вакцинації.

Управління гуманітарної політики

 

Переглядів 384