Версія для друку
Вівторок, 09 листопада 2021 12:43

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

Відзначення Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва – це визнання ролі української культури в процесі формування національної свідомості, збереження українських традицій, зміцнення української державності. Сучасна українська культура є сукупністю матеріального і духовного надбання держави, це фундамент для формування цінностей і ціннісних орієнтацій суспільства, це передумова формування високого рівня розвитку суспільства.

Ідея України як держави сформувалася, розвивалася та була втілена у життя саме в культурі. Український народ, століттями бездержавний, зберігся сам і довів власне право на незалежність. Українська культура, яка зберегла свою унікальність і самобутність, незважаючи на зовнішні, часто, агресивні впливи, є відображенням самоусвідомлення єдності та права на волю українського народу.

Безперечно, у збереженні українських традицій, звичаїв, оберегів історичної пам’яті визначну роль відіграють саме представники галузі культури.

Тож дозвольте привітати Вас із святом! Нехай здійсняться Ваші мрії, реалізуються усі задуми і кожен день життя буде сповненим надії на краще майбутнє! Щиро бажаю Вам натхнення, невичерпної енергії та нових творчих здобутків!

З повагою, голова Луцької районної

державної адміністрації

Володимир Кец

Переглядів 369