Версія для друку
П'ятниця, 29 жовтня 2021 15:43

У Луцькому районі провели чергову перевірку лісопильних господарств

28 жовтня міжвідомча робоча група на чолі з заступником голови райдержадміністрації Григорієм Павловичем разом з представниками управління Держпраці у Волинській області, Луцького районного управління поліції Головного управління національної поліції у Волинській області, Державної податкової служби у Волинській області, Державного підприємства «Колківське лісове господарство», відділу з питань цивільного захисту, правоохоронної оборонної роботи, запобігання та виявлення корупції райдержадміністрації, відділу економічної діяльності та агропромислового розвитку райдержадміністрації, Колківської селищної ради провела виїзну рейдову перевірку роботи лісопильних об’єктів на території Колківської територіальної громади.

Робочою групою з легалізації роботи лісопильних об’єктів та нелегального обігу деревини в ході перевірки обстежено 9 пилорам у селах Куликовичі, Чорниж, Рудники Колківської територіальної громади.

У ході моніторингу перевірено дозвільні документи, документи на сировину, дотримання трудового законодавства тощо. За результатами перевірки нелегальної деревини та порушень у роботі лісопильних господарств не виявлено. Власників пилорам поінформовано про легалізацію роботи найманих працівників відповідно до законодавства про працю та дотримання правил з охорони праці. Також доведено до відома та роз’яснено норми податкового та трудового законодавства. Заступник голови райдержадміністрації Григорій Павлович наголосив, що підприємницьку діяльність необхідно здійснювати у порядку, встановленому законодавством.

Робоча група з легалізації роботи лісопильних об’єктів та нелегального обігу деревини і надалі продовжить здійснення виїзних обстежень роботи лісопильних об’єктів на території Луцького району.

Відділ економічної діяльності та

агропромислового розвитку

 

Переглядів 404

Галерея зображень