Версія для друку
Середа, 13 жовтня 2021 15:42

Шановні жителі Луцького району, щиро вітаю Вас з наступаючим святом Покрови Пресвятої Богородиці, Днем захисників та захисниць України та Днем українського козацтва!

День захисників та захисниць України є справжнім святом самовідданості і благородства, що так органічно поєдналося з іншими святами, які також відзначають 14 жовтня – Покрови Пресвятої Богородиці і Днем українського козацтва.  Поєднання цих свят є символом непорушного зв’язку багатьох поколінь захисників України та проявом поваги до них.

Для нас це свято вшанування мужності та героїзму захисників незалежності й територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу. 

Шановні наші захисники та захисниці, учасники антитерористичної операції на Сході України, військовослужбовці, прийміть вітання з нагоди вашого свята і щирі слова вдячності за самовіддане служіння Україні!

Низький уклін вам за високий героїзм і мужність, за віддані роки та життя задля щасливого майбутнього українського народу. Ваш патріотизм, честь, гідність, сила і витримка дарують співвітчизникам спокій та впевненість у завтрашньому дні, а також надію на щасливе мирне життя у вільній країні.

Бажаємо вам усім сили та мужності, міцного здоров’я, добробуту, родинного затишку і тепла, мирного неба над головою та незламної волі до перемоги!

Дякуємо вам за відданість Україні та її народу! Бажаємо вам небесного покровительства та Господнього благословення у кожній добрій справі.

Слава Україні!

Слава її захисникам!

З повагою, голова Луцької районної державної адміністрації Володимир Кец

Переглядів 445