Версія для друку
Понеділок, 23 серпня 2021 09:06

Шановні жителі громад Луцького району!

Щиро вітаю вас з Днем Державного прапора України!

Кожного року 23 серпня, напередодні святкування Дня Незалежності, Україна відзначає День державного прапора. З любов'ю до України, з повагою до минулого нашого народу, ми шануємо символ вільної, демократичної України, сильної й незалежної держави - синьо-жовтий стяг.

Для кожної країни прапор – символ її суверенітету та єдності нації, уособлення її могутності та незалежності. У всі часи державний прапор – священний. Під час історичних звершень він ставав символом боротьби за національні та соціальні права. У ньому втілені віковічні прагнення до миру, праця, краса та багатство рідної землі.

За нього віддавали життя і проливали кров, повага до прапора – це повага до свого народу, його коріння і традицій. Упевнений, що, дивлячись на полотнище прапора, кожен українець відчуває гордість за свою Батьківщину, за свій великий народ. Бажаю, щоб небо над головою було завжди ясним і блакитним, а урожай щедрим і багатим. Нехай стяг України наповнює душу патріотизмом і прагненням до світлого майбутнього.

  Голова Луцької районної

державної адміністрації

Володимир Кец

Переглядів 418