Версія для друку
Неділя, 22 серпня 2021 10:36

Мар'янівка святкує 100-річчя селища

Дорогі жителі селища Мар’янівка!

Від імені Луцької райдержадміністрації та від себе особисто, вітаю Вас з чудовим святом – 100 річницею з дати заснування селища Мар’янівка!

День народження селища – важлива подія, бо у цей день кожен, хто у ньому народився, виріс і живе, по-особливому відчуває себе частиною великої родини та сповнений гордості за свою малу батьківщину.

Хоч ваше невеличке, охайне селище є одним із наймолодших поселень Волині, але уже славиться своїми талановитими, щирими, добрими й працьовитими людьми. Усі досягнення, якими багате селище сьогодні, складаються з щоденної праці, знань, талантів, небайдужого ставлення усіх його мешканців, які щоденно докладають максимум зусиль для того, щоб селище розвивалося і процвітало.

Низький уклін вам за самовіддану працю, за любов до рідного селища, за внесок у його розвиток та добробут. Бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, радості і миру. Нехай щастя, любов та достаток живуть у кожному домі та у кожній родині. А вашому селищу – процвітання, стабільності та розвитку.

 Голова  Луцької райдержадміністрації Володимир КЕЦ

Переглядів 495